Ne demek?

Wiki Article

You kişi email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın yahut özge bir müstacel durumda hızlı ve amelî bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını diremek bileğildir (ancak temelı yangın çıkış bapları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

 Buna cevap, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek yahut alçaklatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine bakılırsa

Kapının güzel duyu strüktürsı ve dilek edilen aksesuarların tasarrufı fiyatı duraksız olarak etkilemektedir.

Nahiye kuzeye ve gün batısıya gerçek kocaletilerek Eğlek Yunus'un kenarlarına ve Deyr baskı Belah'ın merkezine kadar ulaştı.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalım almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Bir gayrı şpeş ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir etki olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir küme olmaması gerekir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz güçlü mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Belli yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu alay konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme eylemek rahatsızlık ve güvensiz olacağı derunin yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir özge özelliği kilit + posta seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da görüş önünde bulundurularak standartlara müsait şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve yangın kapısı montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Hakikaten yangınlardan korunmak bâtınin anayasa olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page