Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

- İnternet sitesinin işlemlevselliğini ve başarımını arttırmak suretiyle sizlere maruz hizmetleri geliştirmek,

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sıhhatli evetğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

İnsan yoğunluğu lüks olan, kişilerin şişko halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin gidiş önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Kanat skorsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar kaliteli bir malzeme ile konstrüksiyonlacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

You dirilik email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı teltiksiz sağlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parotağ.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde yegâne kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak aşina ve kapının içeriden hariçya doğruca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında rast bir yol ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanmaı kolaylaştırır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müntesip her detaya değindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın kapılarında bapyı açan ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, yararlı malzemelerden mimarilması gerekir. Bezemeli yangın bapları son yıllarda çok yeğleme edilen baplar olsa da en salim bapların binanın gestaltsına muvafık çelik kabilinden malzemelerden üretilen kapılar olduğu gerçeği bileğsorunmemiştir.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 yangın kapısı vakit ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden esaslamışsa dışarıya, haricen başlamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-emtia kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Report this wiki page